volar en globus

IKARUS GLOBUS
VOL EN GLOBUS :
  · VALLÈS ORIENTAL
  · LA CERDANYA
  · OSONA
GLOBUS CAPTIU
QUÈ CAL SABER
QUI SOM
HISTÒRIA
FOTOGRAFIES
ENLLAÇOS
EL TEMPS
» Español
IKARUSUN VIATGEFOTOSPUBLICITATCONTACTE

QUÈ CAL PORTAR?
Per volar en globus cal dur roba adient al temps que es vola (estiu o hivern), cal portar un calçat còmode i es recomana també portar gorra o barret.

PER QUÈ VOLA UN GLOBUS?
Els globus que es fan sevir per a passatgers són globus d'aire calent. Els globus d'aire calent volen per diferència de temperatura. S'escalfa l'interior del globus amb un cremador i llavors es torna mes lleuger i per aquest fenòmen físic, el globus s'enlaira.

ES POT DIRIGIR UN GLOBUS?
Els globus volen en la mateixa direcció del vent. La qual cosa dona a volar en globus un component d'imprevist i de romanticisme que és el seu més gran atractiu.

QUINA ÉS LA MILLOR ÉPOCA PER VOLAR?
Totes les estacions de l'any tenen el seu atractiu, doncs el paisatge va canviant; l'hivern per exemple, ofereix la visió de les muntanyes nevades.

FA FRED AL VOLAR EN GLOBUS?
Més aviat al contrari, al tenir el cremador per escalfar l'aire del globus, no fa fred, això sí! a l'hivern cal dur els peus ben abrigats, perquè l'escalfor del cremador no arriba fins a ells al volar amb globus.

A QUINA HORA VOLEM?
Volem a primera hora del dia: a l'estiu a les 7:30 i a l'hivern a les 8:30. Es vola a aquesta hora perquè és quan es donen les condicions atmosfèriques més favorables.

COM TORNEM AL LLOC DE SORTIDA?
Un vehicle ens espera al lloc d'aterratge per a conduir-nos a la masia on gaudirem d'un esmorzar-dinar i on es lliuren els diplomes de vol, per tornar després al lloc de sortida.

Ikarus Globus  Un Vol: [Osona·Valles Oriental·La CerdanyaGlobus captiu  Història del globus  Què cal saber Qui som?  Fotografies Enllaços  El temps  Publicitat  Reserva de vol
www.tomasjane.com · NOU TELÈFON 609 832 974 · ikarus@tomasjane.com


Volar en globus

 disseny web - NITIUM